Scroll Top
Roar Pedersen, Daglig leder

Copilot er endelig lansert på norsk!

Endelig er Microsoft Copilot lansert på norsk! Ålesund Data har allerede tatt Copilot i bruk, og er klar for å hjelpe din bedrift i gang. 

Kunstig intelligens (AI) har endret spillereglene for næringslivet, og vil med Copilot spille en enda større rolle i arbeidshverdagen.

Ålesund Data AS er stolte over å kunngjøre at Microsofts banebrytende AI-assistent, Copilot, nå er tilgjengelig på norsk. Dette åpner nye muligheter for norske virksomheter til å utnytte kraften i avansert AI direkte integrert i Microsoft 365-programmene som Excel, Word og PowerPoint. Med dette nye språktilbudet kan Copilot assistere norske brukere ved å forstå og utføre oppgaver på deres eget språk.

En teknologisk milepæl for Norske bedrifter

Lanseringen av Copilot på norsk representerer en viktig utvikling for tilgjengeligheten av AI-verktøy på det norske markedet.

«Å gjøre Copilot tilgjengelig på norsk er en betydelig milepæl som vil åpne for økt bruk av denne kraftfulle teknologien blant norske virksomheter,» sier Roar Pedersen, daglig leder i Ålesund Data AS.

Med tillegg av norsk språk, samt 16 andre språk, inkludert svensk og dansk, er Copilot nå bedre rustet til å forbedre arbeidsflyter og øke effektiviteten gjennom mer presis datahåndtering og automatisering av rutineoppgaver.

Hvordan fungerer copilot?

Copilot tilbyr assistanse ved å integrere tilgang til brukerens kalender, e-post og dokumenter, kombinert med data fra omfattende språkmodeller, for å tilby støtte i en rekke arbeidsoppgaver. «Nå kan du spørre Copilot på norsk og få assistanse på språket du er mest komfortabel med. Dette gjør AI-assistenten langt mer tilgjengelig og nyttig for det norske markedet,» forklarer Pedersen. Dette innebærer at Copilot kan hjelpe deg med alt fra dokumentanalyse til å skrive e-poster på norsk, noe som åpner for en mer effektiv og tilpasset arbeidshverdag.

Les også: Hva er egentlig god nok datasikkerhet? 

Kom i gang med copilot på en trygg og kontrollert måte

Ålesund Data AS anbefaler en kontrollert utrulling av Copilot for å sikre at datahåndteringen er optimal.

«Det er essensielt å ha god kontroll på bedriftens data før man tar i bruk slike kraftfulle verktøy. Ved å starte med en pilotgruppe, kan din virksomhet lære seg å mestre Copilot samtidig som eventuelle utfordringer kan identifiseres og adresseres tidlig,» råder Pedersen.

Er du interessert i å utforske hvordan Copilot kan transformere din arbeidshverdag?

kontakt oss i Ålesund Data AS for en trygg og effektiv implementering.

Les mer: Slik lærer du opp ansatte i datasikkerhet

Du kan også få tilsendt vår e-bok med sjekkhefte: 5 feil som gjør bedrifter mer utsatt for dataangrep

Klar for å komme i gang med Copilot?

    Samtykke